Over de Baarsjes Borrel

De BaBo is hét borrel fenomeen uit de Baarsjes waar leuke dynamische Baarsjesbewoners, en bewonderaars van dit fantastische stadsdeel, onder het genot van een biertje met elkaar kennismaken, kletsen, filosoferen en feesten! Gemiddeld komen er op een BaBo evenement tussen de 25 en 50 bezoekers.

In the beginning

Fleur, Rike, Chantal en Eva startte dit initiatief in 2004, zij kwamen op het idee naar aanleiding van de RiBuBo (RivierenBuurtBorrel) en dachten dat kunnen wij ook! Ze vonden een gezellig cafeetje, Knibbel Knabbel Knuisje en maakte een flyer. Na de geweldige flyer-actie van Eva, Fleur en Rike was de eerste echte BaBo met meer dan 25 BaBo-ers een feit en een groot succes.

Inmiddels wonen niet alle BaBo meiden meer in de Baarsjes en hebben ze het stokje overgedragen aan en nieuw team.

De BaBo nu

Tegenwoordig wordt de BaBo niet meer in één café gehouden maar rouleren we tussen de verschillende leuke cafés in de Baarsjes. Op deze manier willen we leuke horeca in de Baarsjes stimuleren en Baarsjesborrelaars daarmee kennis laten maken. Naast borrels willen we soms ook nog eens iets leuks organiseren, zoals Pubquizzen, Bingo, karaoke of zelfs - zoals in februari 2012 - een heuse 'Elfbaarsjestocht'!

Het huidige BaBo team bestaat uit Rogier, Marcel, Helen, Sacha en Margje

De BaBo is een particulier initiatief en is niet gesponsord door enige commerciële partij, noch ontvangen wij enige vorm van structurele subsidie. De consumpties die tijdens de BaBo worden genuttigd zijn voor de eigen rekening van de bezoeker.Lees meer over de BaBo op: De BaarsjesBorrel kronieken en andere blogs

Wil je op de hoogte gehouden worden van de BaBo activiteiten? Meld je dan nu aan op onze email lijst en je ontvangt een mailtje wanneer er weer iets wordt georganiseerd!

BaarsjesBorrel is natuurlijk ook te vinden op Facebook en Twitter!